Video waar muziek in zit!

Vanuit een passie voor fotografie, video en muziek willen we samen met u zoeken naar de beste manier om uw bedrijf te ondersteunen bij uw visuele communicatie. Na een eerste gesprek waarin we goed luisteren wat u wil gaan voorstellen, werken we in een ruwe eerste schets een scenario uit dat we samen met u verder verfijnen. Nadien werken we een gedetailleerde shotlist uit zodat we heel effciënt en doelgericht kunnen filmen en fotograferen op locatie.

Daarna gaan we voor u aan de slag met de montage van de beelden. Ondersteund door muziek, professionele voice over, ... zorgen we dat uw boodschap op de best mogelijke manier wordt overgebracht naar uw klanten.

Naast foto en video toepassingen voor bedrijfvoorstelling, productshoots, interieur, getuigenissen, sfeerbeelden, ... verzorgen we voor u ook timelapse, dronevideo's, voice-overs, ....

We gaan steevast voor een kwalitatief eindresultaat tegen een betaalbare prijs. Bekijk zeker eens een aantal foto's en video's om een idee te krijgen van wat ik kan aanbieden.

Contacteer me vrijblijvend om uw project te bespreken!